top of page

 

Mijn naam is Nicole

Ik begeleid mensen bij het ontdekken van hun capaciteiten, het beter benutten van deze capaciteiten, het uitwerken van hun plannen en het in actie komen zodat zij de regie nemen over hun eigen leven en hun verantwoordelijkheid (durven) nemen in hun relaties en hun werk. Waarom ik dat doe?

In 2014 heb ik de Masteropleiding Essentie Ontwikkeling afgerond omdat ik al ruim 20 jaar als Risk Consultant bij bedrijven over de vloer kom en veelvuldig de volgende situaties ervaar:

 

KANSEN CREËREN

Ik spreek vaak mensen die zo veel meer in hun mars hebben, maar die niet de kansen creëren, geen eigen verantwoordelijkheid pakken om ervoor te zorgen dat zij wél die verantwoordelijkheden binnen het bedrijf krijgen, of wél de functie of baan krijgen die zij eigenlijk al zo lang willen hebben. Ook hebben veel mensen wensen en ideeën over de invulling van hun vrije tijd, zoals relaties beter onderhouden,

mooie reizen maken, meer met hun (klein-)kinderen doen, of een andere levensmissie aangaan, maar er niet aan toekomen, niet durven of niet weten hoe dit om te zetten in daadwerkelijke actie.

CONTACT LEGGEN

Als je informatie nodig hebt, zul je echt contact moeten kunnen leggen met je gesprekspartner; als dat je niet goed lukt, krijg je geen of halve informatie, waardoor veel misverstanden kunnen ontstaan, maar er ook mooie kansen kunnen blijven liggen; dit geldt in het zakelijk leven, maar ook in privé-relaties.

VISIE OVERBRENGEN

De visie en doelstellingen van het management binnen bedrijven komen met grote regelmaat niet overeen met de visie en doelstellingen van de medewerkers.

Of het is de medewerkers simpelweg niet duidelijk (genoeg); de communicatie is niet goed en er wordt te weinig aan co-creatie gedaan, waardoor veel kansen blijven liggen voor zowel het bedrijf als de medewerkers.

Ook in relaties komt het veelvuldig voor dat mensen denken duidelijk te zijn in hun wensen en behoeften, maar dat dat heel anders beleefd kan worden door de omgeving.

bottom of page