top of page
Coaching

PARTICULIEREN

Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling door middel van coach-methoden die je laten inzien wat jouw mogelijkheden, jouw capaciteiten zijn en hoe je deze beter kunt benutten. Daarbij help ik jou om ook daadwerkelijk in actie te komen door het bepalen van jouw doelstellingen en het opzetten van een actieplan. Het uitwerken van jouw plan(nen) en het in actie komen, leidt tot de situatie dat jij zelf regie neemt over jouw leven en bereikt wat je wilt bereiken. Je kunt wensen hebben met betrekking tot werk, maar ook met betrekking tot jouw privé-leven. Wellicht wil je andere werkzaamheden of meer verantwoordelijkheden in jouw huidige baan, of zou je ander werk willen, maar lukt het je niet om dat te bewerkstelligen. Of je wilt graag een fijne, stabiele relatie met jouw partner, familie en vrienden, of je hebt wensen over wat je graag zou willen doen in je vrije tijd, zoals meer aandacht kunnen besteden aan (nieuwe) hobbies, of mooie reizen maken. Ik help je bij het bereiken van jouw doelstellingen.

ZAKELIJK

Ik begeleid bedrijven en instellingen bij het verder ontwikkelen van hun organisatie door de teams en haar individuen te coachen met behulp van effectieve coach-methoden. Als je veranderingen, groei en/of innovatie binnen jouw bedrijf wilt bewerkstelligen,

dien je eerst te ontdekken wat de potentiële capaciteiten van jouw medewerkers zijn en ervoor te zorgen dat deze meer worden benut. Ik help mensen in hun kracht te zetten, waardoor de samenwerking tussen medewerkers onderling en medewerkers en het management sterk verbeteren. Dit heeft uiteraard ook een positief effect op het resultaat van de onderneming als geheel. Zowel op de korte als op de langere termijn.

bottom of page